Bluefinger Fair in Broerenkwartier Zwolle

ZWOLLE - In het kader van de Blauwvingerdagen wordt woensdag 13 juli weer een Bluefinger Fair gehouden in het Broerenkwartier in Zwolle.

Er is een gezellige foodtuin met foodtrucks, een bar verzorgd door Beugeltje en daaromheen een sfeer-, streek- en belevingsmarkt met muzikale en theatrale optredens. De ondernemers van het Eiland zullen zich op geheel eigen wijze presenteren voor hun winkel. De Bluefinger Fair is van 10.00 tot 20.00 uur. The Alluring Ajettes geven om 13.00 en 17.00 een concert.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.