Volledig scherm

Bluefingers Ultimate Zwolle organiseren City Leauge

ZWOLLE - Als afsluiting van het zomerseizoen organiseren Bluefingers Ultimate dinsdag 13, 20 en 27 september de City League.

Dit is een toernooi voor mensen uit Zwolle en omstreken met als doel om kennis te maken met de Ultimate Frisbee-sport. Het toernooi wordt van 19.30 tot 21.30 uur gespeeld op sportpark de Marslanden in Zwolle. De eerste avond wordt de basis van frisbee uitgelegd. De andere twee avonden wordt er gestreden om de Blauwvingerbokaal. Aanmelden als team of individu kan via www.cityleague.nl. Deelname kost 8 euro.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.