Volledig scherm

Boerenmarkt in Oud-Bergentheim

BERGENTHEIM - Bij Erve Schottinck aan Molinksweg 1 in Oud-Bergentheim is zaterdag 13 augustus de jaarlijkse boerenmarkt.

Er zijn weer kraampjes met onder meer oude ambachten, streekproducten en huis- en tuindecoraties. Een motorparaglijder geeft uitleg over rondvluchten en shantykoor de Moscoufieten treedt in de loop van de dag twee keer op. Ook kunnen er ritjes gemaakt worden met paard en wagen.

De kinderen kunnen op het springkussen, ponyrijden en gratis een potje draaien bij de pottenbakker. Ook is er van alles te eten. Het duurt van 10.00 tot 16.00 uur en de toegang is gratis. Parkeren kost 1 euro.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.