Volledig scherm

Borculo: ABBA-tribute bij jubileumconcert De Berkelzangers

BORCULO - Het hoogtepunt van de viering van het 20-jarig bestaan van De Berkelzangers is het jubileumconcert dat op zaterdag 5 november om 19.30 uur begint in Zaal Peters aan de Steenstraat in Borculo.

Voor de pauze blikken de Berkelzangers kort terug naar de beginperiode en zingen oude, bekende en nieuw ingestudeerde nummers. Na de pauze treedt de landelijk bekende en populaire ABBA-tribute band op. Kaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar bij Tabak en Wijn en Zo aan de Markt in Borculo en - indien nog voorradig - voor het concert vanaf 18.30 uur aan de kassa.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.