Volledig scherm

Borstvoedingslessen door La Leche League in Steenwijk

STEENWIJK - In samenwerking met Centrum voor Jeugd en Gezin Steenwijkerland houdt borstvoedingsorganisatie La Leche League in de maand juli een cursus voor zwangeren en een informatiebijeenkomst voor moeders en aanstaande moeders die hun baby borstvoeding geven of willen geven.

De belangrijkste items in de borstvoedingscursus (op maandag 18 en 25 juli aan de mr. Zigher ter Steghestraat 9 in Steenwijk) zijn: de eigenschappen van moedermelk, voeding voor de moeder, problemen voorkomen en oplossen. Aanvang 20.00 uur. Op de informatiebijeenkomst op vrijdag 22 juli aan de Houthaven 3 in Steenwijk wordt besproken over het beginnen met hapjes, huilen en troosten van de baby en omgaan met nachtvoedingen. Aanvang 10.00 uur. Entree bedraagt 5 euro per bijeenkomst. Opgeven kan via steenwijk@lalecheleague.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.