Volledig scherm
De kans is groot dat je tijdens de wildobservatiewandeling in Heerde de daar levende edelherten en wilde zwijnen ziet. © Geldersch Landschap

Boswachter houdt weer wildobservatiewandeling op De Dellen in Heerde

HEERDE - De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen houdt woensdag 27 en zaterdag 30 juli weer een wildobservatiewandeling op landgoed De Dellen in Heerde.


In het natuurgebied met bossen, lanen en heidevelden kunnen bezoekers speuren naar edelherten en wilde zwijnen. Ook wordt een bezoekje gebracht aan de wildobservatiepost. De wandeling is van 19.30 tot 22.00 uur met als de start de parkeerplaats Erf van Daendels aan de Nieuwe Zuidweg tussen Heerde en Epe. Deelname is 7,50 euro. Aanmelden is noodzakelijk op www.glk.nl/evenementen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.