Volledig scherm

Bouwen tegen kostprijs in Terwolde

TERWOLDE - Als particulier samen met anderen een woningbouwproject ontwikkelen, dat is in het kort waar CPO of collectief particulier opdrachtgeverschap voor staat.

Woensdag 30 november is er bij Brasserie Kriebelz een informatieavond over de mogelijkheid om op locatie Dorpszicht in Terwolde te bouwen in CPO. De particulieren bouwen tegen kostprijs en profiteren van schaalvoordeel.

Van 19.30 tot 21.00 uur. Meer informatie op www.voorst.nl/cpo of bij de gemeente Voorst bij Angelique Hageman via 0571-279839 of a.hageman@voorst.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.