Volledig scherm

Braderie, kofferbakmarkt en kampioenschap frikadel eten op feestdag in Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - In het centrum van Biddinghuizen is zaterdag 11 juni een feestdag met een braderie, kofferbakmarkt en een kampioenschap frikadel eten.

Wie de zolder wil opruimen, kan spullen verkopen vanuit de kofferbak. Er is een kermis en Cees Bouma, winnaar van 2015, probeert zijn titel hoog te houden in het kampioenschap frikadel eten: 13 stuks. Toegang tot braderie, markt en kampioenschap is gratis. Ook verkopen op de kofferbakmarkt is kosteloos. Aanmelden als verkoper is noodzakelijk met vermelding van naam, kenteken en type auto via info@ijsvogel.net. Wie mee wil doen met het kampioenschap frikadel eten kan zich aanmelden via info@ijsvogel.net.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.