Volledig scherm

Brainstormavond Jongerenraad Hattem over 'heel jong-Hattem stemt'

HATTEM - Het politieke seizoen van de Jongerenraad Hattem gaat dinsdag 1 november van start met een open brainstormsessie over 'heel jong-Hattem stemt'.

De leden van de Jongerenraad hebben zich als doel gesteld dat alle Hattemse jongeren gaan stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen op woensdag 15 maart 2017. De Jongerenraad kijkt tijdens de brainstormavond onder meer naar de manier waarop jongeren in Hattem op de hoogte worden gebracht van de verkiezingen, hoe zij ervoor zorgen dat Hattemse punten gehoord worden en hoe zij zoveel mogelijk mensen naar de stembus krijgen.

De Jongerenraad is gericht op een creatieve politieke participatie en de politie standpuntbepaling van alle Hattemse jongeren. Daarom zijn alle jongeren in Hattem welkom tijdens de brainstormavond om creatief mee te denken over de verschillende onderwerpen. De bijeenkomst is van 19.00 tot 20.00 uur in het Stadhuis van Hattem aan de Markt 1. Aanmelden kan via griffie@hattem.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.