Volledig scherm
Brandweerman Sam, bekend van RTL Telekids, komt naar Zwolle met een voorstelling over het circus. © Levin de Boer

Brandweerman Sam komt naar Zwolle met voorstelling over het circus​

ZWOLLE - In Theater De Spiegel in Zwolle is woensdag 17 en donderdag 18 augustus de familiemusical 'Brandweer Sam redt het circus' over Brandweerman Sam te zien.


Het toneelstuk gaat over een circusdirecteur die zijn voorstelling heeft voorbereid en de ondeugende Norbert Puk die de boel in de war schopt. Sam helpt de circusdirecteur met zijn vrienden en trouwe brandweerwagen Jupiter. ​Het is een voorstelling​ met humor, dans en muziek en geschikt voor het hele gezin. Wie het leuk vindt, mag van Sam als brandweerman of circusartiest verkleed naar De Spiegel komen. Na afloop staan brandweerman Sam en zijn vrienden in de foyer voor een meet & greet. Brandweerman Sam redt het circus is op woensdag om 14.00 en 16.00 uur te zien en op donderdag om 11.00 uur. ​​Kaarten zijn vanaf 12 euro verkrijgbaar via 0900-1435 of op www.zwolsetheaters.nl. ​

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.