Volledig scherm

Brandweermiddag Ruurlo

RUURLO - Altijd al eens in de huid van een echte brandweerman willen kruipen? Kom dan naar de jaarlijkse Brandweermiddag van de vrijwillige Brandweer Ruurlo.

Op maandag 25 juli vanaf 13.30 uur kan iedereen vanaf de brandweerkazerne aan de Groenloseweg meerijden in een brandweerauto. De brandweerwagen rijdt dan naar de Branderveenweg nabij camping De Meibeek in ‘t Ruurlose Broek. Hier is een groot waterspektakel waarbij iedereen een lekker nat pak kan halen. Na afloop wordt iedereen met de brandweerauto weer naar de kazerne gebracht.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.