Volledig scherm

Brits-Amerikaanse afsluiting van Brummense Buitenbios

BRUMMEN - Met de vertoning van de Brits-Amerikaanse speelfilm The Imitation Game op donderdag 25 augustus om 20.45 uur sluit de Brummense Buitenbios haar twaalfde seizoen.

Een gedeelte van het park ’t Goor in Brummen wordt omgetoverd tot een buitenbioscoop. De film begint om 20.45 uur, entree 4 euro. Bezoekers nemen zelf hun klapstoelen, dekens of matjes mee om op te zitten. Er is geen verkoop van drank en versnaperingen. Voor informatie over het doorgaan van de film i.v.m. het weer kan men op 25 augustus bellen naar 06-23380958.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.