Volledig scherm

Bronckhorst zoekt kampioenen

BRONCKHORST - Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 5 januari 2017 in het gemeentehuis huldigt de gemeente Bronckhorst de kampioenen van 2016.

Inwoners die een persoon of club kennen die het afgelopen jaar kampioen geworden is op sportief of cultureel gebied kunnen dit vóór 1 december a.s. doorgeven aan de gemeente.
De huldiging van de kampioenen is een blijk van waardering van de gemeente aan haar inwoners voor hun bijzondere prestatie. Om geen kampioenen over te slaan, wordt de medewerking van inwoners gevraagd.
Personen of clubs kunnen worden aangemeld als zij uit Bronckhorst komen en een podiumplek op een NK, EK of WK hebben behaald. Bovendien moet het kampioenschap erkend zijn door een landelijke bond. Een kampioenenaanmeldingsformulier is online in te vullen via www.bronckhorst.nl/kampioen of te verkrijgen via de publieksbalie.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.