Volledig scherm

Brownie Dutch vierde solist Prinsengrachtconcert

MEPPEL - Brownie Dutch is als vierde solist toegevoegd aan de line-up van het Prinsengrachtconcert in Meppel.

Het concert dat onderdeel is van het stadsfestival Live in Meppel, vindt plaats op vrijdag 9 september. Naast Brownie Dutch treden ook de solisten Do, Berget Lewis en Paul de Munnik op onder leiding van het grote Noordpool Orkest. De organisatie hoopt de komende week nog een vijfde solist te kunnen presenteren.

Brownie Dutch werd bekend als muziekproducent, rapper en tv-persoonlijkheid. Zo deed hij dit jaar onder meer mee aan het programma Beste Zangers van Nederland.

Naast het Prinsengrachtconcert bestaat het stadsfestival Live in Meppel uit het Kidsfestival en Live in Meppel in Concert. Deze evenementen vinden plaats op zaterdag 10 september. Tickets zijn te verkrijgen via de site en bij de fysieke verkoopadressen in Meppel en Nijeveen.

www.liveinmeppel.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.