Volledig scherm
De Eilandbrug bij Kampen © Jan van der Kolk Kampen

Brug N50 dit weekend 's nachts dicht

KAMPEN - De Eilandbrug en de weg er naar toe, zowel vanuit Ens als vanuit Kampen zullen dit weekend in de avonduren afgesloten zijn. Reizigers van Emmeloord naar Kampen zullen rekening moeten houden met flinke omleidingen.

Rijkswaterstaat vernieuwt het bedienings- en besturingssysteem van de Eilandbrug in de N50 bij Kampen.

Tijdens de volgende nachten wordt de N50 geheel afgesloten voor wegverkeer in beide richtingen tussen Ens (aansluiting 33) en Kampen-Noord (aansluiting 32):

van vrijdag 25 november 22.00 uur tot zaterdag 26 november 08.00 uur van zaterdag 26 november 22.00 uur tot zondag 27 november 08.00 uur van zondag 27 november 22.00 uur tot maandag 28 november 05.00 uur

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.