Volledig scherm

Buikschuifbaan voor jeugd in Heerde en Wapenveld

WAPENVELD - Op de Van Meursweide in Heerde en het Stationspark in Wapenveld vinden op maandag 11 juli en woensdag 13 juli weer diverse spelactiviteiten voor kinderen plaats.

Onder andere de mega buikschuifbaan staat dan opgesteld in de parken. Tijdens de eerste week van de zomervakantie zullen jongerenwerker Roel Slingerland en meesters Daniel en Dennis diverse spelletjes bedenken om de kinderen actief en aan het bewegen te houden. Op maandag wordt er van 10.00 tot 12.00 uur in Heerde gespeeld en 's middags van 14.00 tot 16.00 uur in Wapenveld. Op woensdag 13 juli is het precies andersom. Kinderen van 12 jaar en ouder zijn 's middags vanaf 16.00 uur welkom. Meer informatie is te vinden op www.facebook.com/jeugdinbeweging.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.