Volledig scherm

Buitenspeelmiddag in speeltuin de Driehoek

DEVENTER - Een ontmoeting tussen mensen met en zonder een beperking staat centraal in de Prokkelweek die duurt van maandag 6 tot en met zaterdag 11 juni.

Daarom verzorgt ’s Heeren Loo woensdag 8 juni een sportieve en creatieve buitenspeelmiddag in speeltuin de Driehoek aan de Rielerweg 110. Iedereen is welkom en toegang is gratis. Van 13.30 tot 15.30 uur kunnen bezoekers onder meer zandschilderijen en mandala’s van natuurlijk materiaal maken en ook zijn spel- en sportactiviteiten zoals doelschieten. Natuurlijk kan er ook samen gespeeld worden in de speeltuin. Voor koffie, thee en limonade met wat lekkers wordt gezorgd. Meer informatie op www.prokkel.nl. Woensdag 8 juni is tevens Nationale Buitenspeeldag.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.