Volledig scherm

Bushcraften bij Scouting IJsselgroep in Gorssel

GORSSEL - Scouting IJsselgroep trapt het nieuwe seizoen zaterdag 27 augustus af met een een Bushcraft Workshop voor jongens in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar.

Bushcraft gaat om het beleven van de natuur en het jezelf zo aangenaam mogelijk maken. Er wordt op een primitieve manier vuur gemaakt waarop vervolgens een simpel gerecht bereid wordt. Daarnaast wordt een bosspel gespeeld. De activiteiten vinden plaats van 13.00 tot 16.00 uur aan de Kwekerijweg 5. Meer info op www. scouting-ijsselgroep.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.