Volledig scherm
Wijk- en Speeltuinvereniging de IJssel © WSV de IJssel

Buurt-inloopavond ook in de zomervakantie

DEVENTER - De wekelijkse buurt-inloopavond op maandag bij Wijk- en Speeltuinvereniging de IJssel in de Zandweerd loopt ook in de zomervakantie gewoon door.

Bezoekers van de Kersenstraat 2 zijn welkom voor gezelligheid en een ongedwongen ontmoeting met buurtbewoners. Van 19.30 tot 00.00 uur staan de gezelschapsspellen klaar en ook kunnen liefhebbers biljarten, sjoelen, tafeltennissen, darten of tafelvoetballen. Voorafgaand aan de inloopavond is de activiteit ‘Eten met de Buren’. Meer informatie via 0570-617552 (alleen overdag bellen).

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.