Volledig scherm

Buurtvereniging Hulshorst houdt bijeenkomst

HULSHORST. De buurtvereniging Hulshorst houdt maandag 4 juli om 19.30 uur een bijeenkomst in dorpshuis De Wieken aan de Kapelweg in Hulshorst.

De bijeenkomst is bedoeld voor alle ondernemers en verenigingen uit Hulshorst. Er kan kennis worden gemaakt met de nieuwe burgemeester van de gemeente Nunspeet. Tevens wordt een presentatie gegeven door de Stichting Nunspeet uit de Kunst. Ook ondernemers die in Hulshorst woonachtig zijn maar elders een bedrijf hebben zijn welkom. Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.