Volledig scherm

Cabaretières Sara Kroos, Tineke Schouten en Karin Bloemen komen naar De Meerpaal in Dronten

DRONTEN - Cabaretières Sara Kroos, Tineke Schouten en Karin Bloemen komen in het nieuwe theaterseizoen naar De Meerpaal in Dronten.

Kroos moest eerder dit jaar haar voorstelling in Dronten afzeggen. De komieke heeft de show verplaatst naar woensdag 21 september. Tineke Schouten staat vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober in het Dronter theater met haar show T-Splitsing, Bloemen is donderdag 16 februari te zien met haar voorstelling Volle Bloei. In de show van Bloemen mag een plaatselijk talent een nummer zingen. Wie interesse heeft, kan tot 1 januari een YouTube-filmpje insturen via communicatie@meerpaal.nl. Uit de inzendingen wordt een winnaar getrokken. Kaarten voor de voorstelling van Kroos zijn 25 euro, voor die van Schouten 26 euro en voor Volle Bloei van Bloemen 26,50 euro.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.