Volledig scherm

Camping de Kleine Wolf houdt fietstochten voor senioren

STEGEREN - Camping de Kleine Wolf houdt in juni drie fietstochten waar ook niet-campinggasten aan kunnen deelnemen.

De fietstochten gaan langs diverse bezienswaardigheden in het Vechtdal en zijn tussen de 30 en de 40 kilometer. De fietsroutes zijn op de betreffende middagen tussen 13.00 uur en 13.30 uur af te halen in brasserie ‘De Wolventuin’ op de camping.

De eerste fietstocht op 16 juni is een Rondje Ommen en gaat onder meer langs Junne, de Sahara en Landgoed Eerde. De tussenstop is bij De Kern in Ommen, waar de fietsers ook een rondleiding kunnen krijgen. Opgeven kan tot en met 14 juni via 0529-457203

De tweede fietstocht is op donderdag 23 juni. De route gaat naar de Ommerschans, waar de deelnemers een rondleiding kunnen krijgen. Dat kost 5 euro. Opgeven kan tot en met dinsdag 21 juni.

De derde en laatste tocht is op woensdag 29 juni. Deze fietsroute gaatrichting Beerze, waar fietsers kunnen genieten van de bosrijke omgeving van het Vechtdal. Voor deze route hoeven deelnemers zich niet op te geven.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.