Volledig scherm

Cateringbedrijf verhuisd naar oude gemeentehuis

BOSKAMP/WIJHE - Het cateringbedrijf DSRfood Deventer, tot voor kort gevestigd op de Boskamp, is per 1 november verhuisd naar het souterrain van Villa Wijhezicht, het oude gemeentehuis in Wijhe.

Oprichter van het bedrijf Chris Schut heeft tegelijkertijd met de verhuizing zijn bedrijf overgedragen aan nieuwe eigenaren. Schut is naar eigen zeggen blij een waardige opvolger te hebben gevonden voor zijn ‘kindje’ DSRfood Deventer en gaat een nieuwe uitdaging aan in het hotelwezen. Voor de klanten van het cateringbedrijf verandert er niks.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.