Volledig scherm

Cheque van Rabobank voor 't Huiken Elburg

ELBURG - Ans Looije heeft onlangs namens de directie van Rabobank Noord Veluwe een cheque van 10.000 euro overhandigd aan 't Huiken in Elburg.

Tijdens de laatste verbouwing van het multifunctionele centrum werd de keuken vernieuwd. Dankzij de gift van de Rabobank kon deze worden uitgebreid met een professioneel kookeiland. De bank stelde voor de inrichting ook al kantoormeubilair beschikbaar. Voorzitter Wim Hoeve van 't Huiken bedankte de Rabobank voor hun bijdrage aan de ontwikkeling en transformatie van 't Huiken van dorpshuis naar kulturhus.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.