Volledig scherm
Het Christelijk Mannenkoor Emmeloord geeft een concert met gemengd koor Once More als afsluiting van haar repetitieseizoen. © George Appelo

Christelijk Mannenkoor Emmeloord en Once More zingen naar de zomer in Emmeloord

EMMELOORD - Het Christelijk Mannenkoor Emmeloord en het gemengd koor Once More uit Creil geven dinsdag 21 juni het concert Zingend naar de Zomer in Emmeloord.

Het is het jaarlijkse optreden van het mannenkoor als afsluiting van het repetitieseizoen. Beide zanggezelschappen zingen een afwisselend repertoire. Johan Bredewout dirigeert het mannenkoor, Ronny Weijs staat voor Once More. Anne Kroeze en Martine van Atten bespelen de piano. Kroeze tekent ook voor het orgelspel. Het concert van de koren begint om 20.00 uur in De Hoeksteen aan de Nagelerstraat. Toegang is gratis, wel is er een collecte voor stichting Leergeld Noordoostpolder.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.