Volledig scherm

Christelijk regionaal koor Voices uit Kampen presenteert nieuwe cd in Bovenkerk

KAMPEN - Het christelijk regionaal koor Voices uit Kampen presenteert dinsdag 28 juni haar nieuwe cd More Love To Thee tijdens een dubbelconcert in de Bovenkerk in Kampen.

Het is het vijfde album van Voices, waarop het huidige repertoire van het koor is te horen, zoals bekende liederen als 10.000 Reasons en Heer, wijs mij uw weg. De cd is opgenomen in de Grote of Stephanuskerk in Hasselt waar Ronald IJmker het Rudolf Knol-orgel bespeelde en Jan Lenselink de piano. Het dubbelconcert begint om 20.00 uur. Toegang is gratis. De nieuwe cd is te koop via www.crkvoices.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.