Volledig scherm

Club Cele houdt meet up voor studenten in Zwolle

ZWOLLE - De Bruisweken gaan maandag 29 augustus van start. Club Cele verwelkomt de studenten deze dag graag met een meet up over het thema 'eten'.

Tijdens deze bijeenkomst gaat moderator Johan van der Graaf met Leonie ter Veld, oprichter van de blog 'Gewoon wat een studentje 's avonds eet', in gesprek over het leven als student. Er is onder meer aandacht voor gezond en goedkoop eten. De meet up vindt om 21.00 uur plaats in de bovenfoyer van Café Foyé aan de Blijmarkt in Zwolle. Ook niet-studenten zijn welkom.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.