Volledig scherm

Clubhelden | Nog een dag te gaan

Nog één dag kunt u uw stem uitbrengen op uw eigen 'Clubheld van de amateursport'. Duizenden lezers van de Stentor hebben dat de afgelopen drie weken al gedaan. Dat leverde een voorlopige ranglijst op, aangevoerd door Roy Zweverink van SC Klarenbeek, op de voet gevolgd door Martin Timmermans van Voorwaarts Twello en Arend Jan Pannekoek van vv Oene.

Tot en met morgen middernacht kunt u die top drie nog beïnvloeden door uw stem uit te brengen via destentor.nl/clubhelden. Op 21 november maakt de redactie bekend wie de titel De Stentor Clubheld in de wacht sleept. De clubheld strijdt op 30 november met veertien andere supervrijwilligers om de titel ‘Clubheld van de Amateursport 2016’. De hoofdprijs van 10.000 euro voor zijn of haar club.

De huidige top drie laat van zich horen in de hierboven staande video's.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.