Volledig scherm
© De Stentor

Clubhelden | Stem op je favoriete clubheld en win!

REGIO - Elke sportvereniging heeft ze: helden die al hun vrije tijd in de club steken, maar het liefst op de achtergrond blijven. Die enthousiaste vrijwilligers verdienen een podium.

Heeft jouw vereniging ook een echte clubheld? Laat het ons weten. Ga naar www.destentor.nl/clubhelden, nomineer en stem op jouw held. Wie weet wint jouw club dan wel 10.000 euro. Als je nu stemt maak je zelf kans op een Ford Fiesta. Stemmen kan tot en met 16 november. Op 21 november maakt de redactie bekend wie de titel De Stentor Clubheld in de wacht sleept.

De winnaar wordt bepaald door het aantal stemmen, het gemiddelde rapportcijfer en de motivatie (aantal stemmen is dus niet per se doorslaggevend). De winnaar van De Stentor strijdt op 30 november met veertien andere supervrijwilligers om de titel ‘Clubheld van de Amateursport 2016’ en de hoofdprijs van 10.000 euro voor zijn of haar club.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.