Volledig scherm

COC Zwolle houdt Jong&Out Meeting

ZWOLLE - COC Zwolle houdt zaterdag 16 juli weer een Jong&Out Meeting in Zwolle voor homo-, bi-, en transgenderjongeren tot en met 18 jaar.

Vanwege het begin van de zomervakantie wordt er deze keer een Summer Beach Party georganiseerd. De jongeren gaan zich onder het genot van zomerse muziek bezighouden met het maken van lekkere, alcoholvrije zomercocktails. De bijeenkomst is in de bovenzaal van Café de Gezelligheid aan het Gasthuisplein 11 in Zwolle. Het café is geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.