Volledig scherm

Collectieve zorgverzekering voor minima

OLST-WIJHE - Inwoners van de gemeente Olst-Wijhe met een laag inkomen kunnen in 2017 gebruik maken van een collectieve ziektekostenverzekering die de gemeente bij Salland Verzekeringen heeft afgesloten.

Deelnemers zijn aanvullend verzekerd voor het Pluspakket en het Tandpluspakket en ontvangen een korting op de te betalen premie. De hoogte van de premies worden rond 19 november bekend gemaakt op de website van de gemeente en in de Huis aan Huis Reklamix. Deelnemers mogen niet meer verdienen dan 110% van de bijstandsnorm. Mensen met een laag inkomen kunnen ook een eenmalige vergoeding aanvragen voor de premie van een aanvullende ziektekostenverzekering of als het eigen risico is opgebruikt. Meer informatie op de pagina ‘Werk en inkomen’ van de website van de gemeente Olst-Wijhe.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.