Volledig scherm

College B&W Heerde bezocht Viattence

HEERDE - Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Heerde heeft dinsdag 21 juni een bezoek gebracht aan Viattence.

In woonzorgcentrum Wendhorst, één van de locaties van Viattence, liet het college zich bijpraten over de ontwikkelingen in de zorg en de visie van Viattence hierop. Ook werd het college bijgepraat over de plannen van Wendhorst voor nieuwbouw. Het college van Heerde wil dit jaar meerdere maatschappelijke instellingen bezoeken, om zo beter zicht te krijgen op wat er speelt onder professionals en vrijwilligers in het sociaal domein.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.