De band Maepure uit Olst
Volledig scherm
De band Maepure uit Olst © Muziekkoepel Nering Bögel

Concert en markt in het Worpplantsoen

DEVENTER - Bezoekers van het Worpplantsoen kunnen zondag 17 juli genieten van live-muziek én het festival Zeldzaam Mooi met kunst, cultuur, natuur en producten gemaakt door onafhankelijke kunstenaars en ontwerpers.


De muziek wordt verzorgd door diverse muzikanten die meededen aan het Happy Days project van Stichting Zangcultuur Deventer. Verschillende muziekstijlen komen aan bod zoals klassiek, pop, ballads en jazz en de aanwezigen kunnen luisteren naar een pianist, gitarist, fluitist en diverse zangeressen. Na de pauze speelt de band Maepure uit Olst.

Het concert is van 14.30 tot 16.30 uur en het Zeldzaam Mooi festival is te bezoeken van 11.00 tot 19.00 uur. Entree is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.