Volledig scherm

Concert Robert Cray Band verplaatst naar Hedon Zwolle

ZWOLLE - Wegens productietechnische redenen wordt het optreden van The Robert Cray Band van dinsdag 18 oktober verplaatst van Theater De Spiegel naar poppodium Hedon in Zwolle.

Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig en de aanvangstijd blijft 20.30 uur. Omdat Hedon niet over zitplaatsen beschikt, wordt het optreden van The Robert Cray Band een staconcert. Bezoekers die onverhoopt niet meer naar het concert kunnen of willen gaan, kunnen hun kaarten retourneren en het aankoopbedrag teruggestort krijgen. Meer informatie over het retourneren via info@zwolsetheaters.nl of 0900-1435.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.