Volledig scherm
Ali Moghaddasian. © Alterno

Coolen-Alterno verliest van Eurosped

APELDOORN Het is Coolen-Alterno niet gelukt de derde zege op rij te halen in de eredivisie. De Apeldoornse volleybalsters moesten na de zeges op het Talentteam en Oskam Taurus (twee keer 3-0) met 3-1 buigen voor Eurosped.

De setstanden in Almelo waren 26-24, 25-27, 25-13 en 25-21. Alterno-coach Ali Moghaddasian kon tegen Eurosped weer beschikken over Quirine Oosterveld, die midweeks tegen Taurus nog had ontbroken wegens verplichtingen met beachvolleybal. Moghaddasian had toen Moniek Jansen en Gina Valenti van het tweede team bij zijn selectie gehaald.

Alterno sluit met zes punten uit vijf duels de rangen in de middenmoot op plaats zeven.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.