Volledig scherm

Corporaties Noord-Veluwe nu een gezamenlijk website met woningaanbod

NOORD-VELUWE - DeltaWonen, Omnia Wonen, Woningstichting Putten en UWOON hebben een nieuwe website voor woningzoekenden in de regio Noord-Veluwe.

Op dinsdag ging de website in de lucht en bekrachtigden de woningcorporatie hun samenwerking met de laatste handtekeningen. Voortaan is er een portaal voor woningzoekenden in de regio Noord-Veluwe. Dagelijks publiceren de vier corporatie vrijkomende sociale huurwoningen. Ze wijzen de woningen toe op basis van inschrijfduur of via loting. Woningzoekenden kunnen dus iedere dag reageren op woningen. Daarnaast kunnen ze een persoon woonprofiel aanmaken. Wanneer er een woning beschikbaar is die voldoet aan de eisen in iemands woonprofiel krijgt hij of zij een bericht. Een inschrijving als woningzoekende kost vijftien euro per jaar.

Mensen die al bij één van de corporaties stonden ingeschreven, krijgen op of kort na 28 juni automatisch bericht met de gegevens om hun inschrijving voor de nieuwe website te activeren.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.