Volledig scherm
Kunstwerk © De Deventer Dagsocieteit

Creatieve werkplaats voor senioren

DEVENTER - Je creatief uitleven met steen, stof, klei, papier en alle andere materialen naar wens, dat kan vanaf dinsdag 16 augustus bij de Werkplaats van De Deventer Dagsociëteit.


De Werkplaats is twee keer per maand geopend en de mogelijkheid bestaat om de gemaakte spullen te verkopen in het ‘winkeltje’ ten behoeve van De Deventer Dagsociëteit.

Aanvang om 14.00 uur in de Leeuwenkuil aan de Keizerstraat 70. Kosten 4 euro en 3 euro voor leden. Aanmelden via 06-57821678 of struik@deventerdagsocieteit.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.