Volledig scherm

CSV Apeldoorn in absolute slotfase gelijk tegen SDC Putten

APELDOORN - CSV Apeldoorn en SDC Putten hebben de punten op Sportpark Orderbos gedeeld. De gasten leken te vertrekken met drie punten op zak, maar Hüseyin Güveli besliste op het allerlaatste moment met de 2-2 anders.
Door het gelijke spel blijft SDC Putten ongeslagen in de competitie. Tevreden met het gelijkspel zal de huidige nummer drie van de hoofdklasse B niet zijn. In de 82ste minuut kwam de ploeg op 1-2, maar mede dankzij een opvallend acterende scheidsrechter kwamen er veel extra speelminuten bij.

Het was Güveli, na rust als invaller binnen de lijnen gekomen, die in de scrimmage met zijn tweede doelpunt alsnog een punt voor de rood-gelen binnensleepte.

CSV Apeldoorn – SDC Putten 2-2 (0-1). 25. Maarten Boeve (e.d.) 0-1, 51. Hüseyin Güveli 1-1, 82. Jurian van den Brink 1-2, 95. Güveli 2-2.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.