Volledig scherm

Cultureel talent laten zien kan op Kom Erbij Festival in Zwolle

ZWOLLE - Wie een cultureel talent heeft, kan zijn gave op zondag 25 september laten zien op het Kom Erbij Festival in Zwolle.

Op het Assendorperplein is er ruimte om een presentatie te geven, zowel op het podium als ernaast. Leeftijd is geen bezwaar, waardoor iedereen kan meedoen. Ook groepen en verenigingen, maar bovenal toeschouwers zijn welkom. Het Kom Erbij Festival is van 14.00 tot 17.00 uur voor de deur van wijkcentrum De Enk. Wie zijn talent wil laten zien op het feest moet zich voor 11 september even aanmelden via komerbijzwolle@gmail.com.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.