Cultuur Festival Stadshagen in Twistvlietpark Zwolle

ZWOLLE - Het Cultuur Festival Stadshagen vindt zaterdag 9 juli plaats in het Twistvlietpark in de Zwolse wijk Stadshagen.

Tijdens dit festival is er muziek, zijn er kraampjes met handgemaakte producten en heeft toneelgroep Stadshagen een complete camping ingericht. Tussen 13.00 en 19.00 uur zijn er interactieve demo's en worden er sportieve workshops gegeven. In het Cultuurhuis worden de Zomerarcadegames georganiseerd. Het festival wordt om 22.00 uur afgesloten met een verrassingsact. Meer informatie is te vinden op www.cultuurfestivalstadshagen.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.