Volledig scherm

Cultuurplein Noord Veluwe in Heerde start met nieuwe serie kunstworkshops voor kinderen en jongeren

HEERDE - Cultuurplein Noord Veluwe aan de Griftstraat in Heerde start in september met een nieuwe serie kunstworkshops voor kinderen en jongeren van 8 tot 14 jaar onder de naam Kunst, klieder & techniek.

In het nieuwe seizoen 2016-2017 zijn er vijf blokken van zes weken, waarin kinderen een kunstproduct leren maken. Het programma bestaat uit een combinatie van traditionele en moderne kunst, zoals houtbewerking, verf, potlood, moderne media, illustratie en design. Hieruit kan een workshop gekozen worden, maar inschrijven voor meerdere korte cursussen kan ook. De lessen zijn altijd op woensdagmiddag. Kosten verschillen per workshop. Meer informatie is te vinden op www.cultuurpleinnoordveluwe.nl/particulieren/beeldend. Hier is inschrijven ook mogelijk.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.