Volledig scherm
In de Kamper chocoladeflik is onder meer het Gotisch Huis aan de Oudestraat afgebeeld. © CultuurZIEN

CultuurZIEN houdt stadswandeling met chocolade-preuvenement in Kampen

KAMPEN - CultuurZIEN in Kampen houdt donderdag 25 augustus de stadswandeling Flikken op Straat met een chocolade-preuvenement bij chocolaterie De Swaen.

Deelnemers komen langs monumenten die op de chocoladeflikken van De Swaen staan afgebeeld, zoals het stadhuis en het Gotisch Huis. Na afloop is er koffie, thee en chocolade bij de Kamper chocolaterie met uitleg van eigenaar Roel van Gelder. De wandeling met preuvenement begint om 19.00 uur op de Botermarkt en duurt tot 21.30 uur. Deelname is 21 euro, biebleden betalen een euro minder. Aanmelden is noodzakelijk voor 23 augustus via telefoonnummer 038-3311024 of via kunst@cultuurzien.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.