Volledig scherm

Daisy-tennisser Clavel op Afas Classics tegen Eltingh en Haarhuis

APELDOORN - Vorig jaar stond Tom Clavel al op de baan tijdens de Afas Tennis Classics. Toen mocht-ie in Omnisport Apeldoorn 'slechts' inslaan met met verschillende toppers van weleer. Maar zondag is het menens.

Dan mag de jonge tennisser (18) uit Ugchelen echt aan de bak. Dinsdagochtend maakte toernooidirecteur Jacco Eltingh bekend dat de speler van tennisvereniging Daisy een wildcard heeft gekregen. Hij mag zondag met Mansour Bahrami tegen Eltingh en Paul Haarhuis dubbelen.

In samenwerking met Tennisreis.nl was er een wildcardactie uitgeschreven. Alle spelers met speelsterkte 1 tot en 3 konden zich opgeven.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.