Volledig scherm
© Thinkstock

Dames Ares sterker dan Heerenveen

APELDOORN - Het eerste damesteam van hockeyclub Ares uit Apeldoorn heeft zondagmiddag met 1-0 gewonnen van Quick Stick uit Heerenveen.


De dames van Ares gingen in deze wedstrijd voortvarend van start en waren vanaf het begin de bovenliggende partij. Vooral in de laatste passes voor het doel is ruimte voor verbetering.
Na de rust ging Ares ook weer goed van start en had veel balbezit. Vooral Nienke van der Burg viel op en zij maakte uiteindelijk het verlossende en tevens winnende doelpunt. ,,We hadden het onszelf veel makkelijker kunnen maken, maar we zijn vooral blij met de drie punten’’, keek aanvoerster Iris Kwak terug. Ook na het doelpunt bleef Ares de betere partij, maar wist niet meer te scoren.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.