Volledig scherm
Oud-academieleerlinge en -Drontense Charlotte van 't Hof speelt de hoofdrol: Roodkapje. © De Meerpaal

Dansleerlingen van Meerpaal Academie in Dronten voeren dansvoorstelling Roodkapje op

DRONTEN - Ruim 160 dansleerlingen van de Meerpaal Academie in Dronten voeren zaterdag 25 juni een sprookjesachtige dansvoorstelling 'Zeg Roodkapje, waar ga je heen?' op.

In het stuk, waarin allerlei soorten dans van klassiek tot modern aan bod komen, danst Roodkapje met dwaallichtjes, ontmoet zij Sneeuwwitje en is er een bal van Assepoester. Oud-dansleerlinge en -Drontense Charlotte van 't Hof vervult de hoofdrol. De dansvoorstelling is om 14.30 uur en om 19.30 uur te zien in de grote zaal van het theater in Dronten. Kaarten zijn voor 12,50 euro verkrijgbaar op www.meerpaal.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.