Volledig scherm

De Fontein Hattem zoekt inhoud voor kerstpakketten

HATTEM - De Fontein in Hattem gaat in de week voor kerst kerstpakketten en houdbare levensmiddelen verspreiden onder inwoners van de gemeente Hattem die het financieel moeilijk hebben of de producten om andere redenen goed kunnen gebruiken.

Van maandag 12 tot woensdag 21 december kunnen kerstpakketten en houdbare levensmiddelen ingeleverd worden bij De Fontein. Mensen aanmelden voor een kerstpakket kan door een briefje met naam, adres en gezinssamenstelling in te leveren in de daarvoor bestemde doos in de winkel aan de Kerkstraat 32 in Hattem. Het aanmelden kan tot maandag 19 december.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.