Volledig scherm

De Hezenberg Hattem ontvangt Keurmerk Christelijke Zorg

HATTEM - De Hezenberg in Hattem ontvangt dinsdag 1 november het Keurmerk Christelijke Zorg. De Hezenberg is een kleinschalige GGZ-instelling en biedt daarnaast pastorale hulpverlening.

De christelijke identiteit van de Hezenberg is objectief beoordeeld door de Stichting Ikzoekchristelijkehulp.nl. Met het keurmerk komt De Hezenberg in het rijtje te staan van organisaties als Eleos, De Hoop, Profilazorg en EBC.

"We zetten ons in om mensen die in hun leven zijn vastgelopen rust, ruimte en hulp te bieden om te groeien naar herstel en zelfrespect", zegt Anne Jan Kok, die eind augustus is aangetreden als bestuurder van De Hezenberg. "Gasten komen uit allerlei levensbeschouwelijke achtergronden. Uiteraard nemen wij ook mensen in behandeling die niet-christelijk of niet-gelovig zijn. Het keurmerk geeft met name verzekerden van het Zilveren Kruis en Pro Life meer mogelijkheden voor vergoeding vanuit het aanvullende pakket".

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.