Volledig scherm

De Lelystadse Hippiemarkt: producten, foodtrucks en een vrouwelijke deejay in Ibiza-sfeer

LELYSTAD - In Lelystad is vrijdag 8 juli het nieuwe evenement De Lelystadse Hippiemarkt aan de Lelybaan met allerlei soorten producten, foodtrucks en een vrouwelijke deejay in Ibiza-sfeer.

Het feest is een initiatief van Yvonne Winter van Wellfair Events. Op de markt staan kramen met onder meer kleding, sieraden, tassen, shawls en hennatattoos. Daarnaast is er een drankwagen en smoothietruck. Op een terras is loungemuziek van de vrouwelijke deejay te horen. Het evenement is van 15.00 tot 22.00 uur. Burgemeester Margreet Horselenberg verzorgt om 17.30 uur de opening van de markt, waarvan een deel van de sponsorgeld naar stichting Vrienden van de Voedselbank gaat. Toegang is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.