Volledig scherm

De Liesen wordt Hole-10

HOLTEN - Het jongerenwerk van ViaVie Welzijn gaat verhuizen van jeugdhonk de Liesen naar het Kulturhus aan de Tuinstraat.

Het nieuwe jeugdhonk heeft na een oproepje van jongerenwerker Elmar Kelder op verschillende social media de naam ‘Hole-10’ gekregen. Deze naam werd herhaaldelijk geopperd en werd ook van oudsher al gebruikt.

Jongeren en jongerenwerkers zijn momenteel druk bezig met alle voorbereidingen voor de verhuizing: inpakken, schilderen, klussen, inrichten en dergelijke. Tijdens de officiële opening van Hole-10 op vrijdag 8 juli wordt ook het nieuwe logo van het jeugdhonk bekend gemaakt.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.