Volledig scherm

De Nacht van de Nacht beleven op de Lochemse Berg

LOCHEM - De boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen houdt zaterdag 29 oktober een wandeling over de Lochemse Berg in het donker in het kader van de Nacht van de Nacht.

Wat is er in het donker te zien en te horen in het bos boven op de berg? Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Stevig schoeisel is noodzakelijk. Start om 19.30 uur op de parkeerplaats bij Eethuis De Kale Berg, Lochemseweg 22, 7244 AB Barchem.Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/evenementen. Informatie: Wim de Vries, tel. 06 - 17 320 363 of Ronald Mannessen, tel. 06 - 28 865 433.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.